JVS online

Côtes Du Rhône
DOMAINE DE LA JANASSE, i Courthezon

Mit hjerte har altid haft et specielt forhold til Sydfrankrig. Vejret,
Naturen Maden og Vinen; specielt Cotes Du Rhone vinene. Hvilke herlige Mad og Vin oplevelser kan vi ikke få her; råvarerne, formidable tilberedninger og hvis producenterne er blandt de bedste, hvilke vinoplevelser. Da vi for et årti siden boede i Frankrig og skulle på ferie, tog vi altid forbi Domaine De La Janasse og købte vore ferievine. Et personligt venskab er opstået imellem Christhophe Sabon og os, og en aftale om import var derfor let at indgå.

Domaine De La Janasse ligger midt i hjertet at Chateauneuf du-Pape. Familien Sabon har i generationer produceret vin på Domainet, der er et af de ældste, men også et af de mindste. Domainet har gennemgået en omfattende modernisering og herfra fås nogle af de fineste Cotes Du Rhoner. Prøv Janasse’s standard Røde Cotes Du Rhone; Landvinen 'Orange'; hans mageløse ROSE og når det skal gå helt vildt til hans Cotes Du Rhone LE CHASTELET og endnu vildere hans legendariske Cotes du Rhone village..

Chateau du Mourre du Tendre i Courthezon

Til ejendommen hører kun 2 ha. AOC Chateauneuf du Pape. Nord for N7 har man nogle få ha. Cotes du Rhone Village og Cotes du Rhone.
Der produceres kun rødvine på stedet.
Jacques Paumel, hvis forfædre har arbejdet med vinproduktion i flere generationer, overtog den relativt mindre ejendom i 1962. Egen aftapning fra 1980-erne.
Richard Paumel, der er 6. generation på stedet. Han hjælper forældrene sammen med sin søster Florence. Selv om det ikke siges højt på stedet, er det nok de to søskende, der træffer mange beslutninger vedr. produktionen.

Vi besøgte i September 2007 igen Chateau Mourre Du Tendre:
og indgik en ny aftale om betydeligt om bedre priser hvilket bringer dette fornemme slot helt på banen igen med årgang 2003 Cotes du Rhone; Cotes Du Rhone Village samt Chateauneuf Du Pape.
Vi takker iøvrigt Florance og familie for en formidabel middag ved poolen

Under-kategorier
» Clos St. Antonin    

« 1 »           Side 1 af 1

Denne Blockbuster af en Cotes du Rhone-Villages, produceret på 75 % Grenache and 25 % Mourvêdre er nok Janasse’s bedste village nogensinde.
Pris: Kr 165,00
Tilføj til kurv   Mere info
Denne utrolige Cotes Du Rhone kommer fra en parcel lige uden for Chateauneuf området. Detn er efter en pause tilbage i årgang 2009, endnu kraftigere og endnu bedre end tidligere.
Pris: Kr 245,00
Tilføj til kurv   Mere info
'1/3 grenache, mourvedre og Syrah
Pris: Kr 80,00
Tilføj til kurv   Mere info
60% grenache, 40% Rousanne, der har lagret 6 måneder på nye aluminiums-tanke

Pris: Kr 115,00
Tilføj til kurv   Mere info

« 1 »           Side 1 af 1

JVS · Bøgevej 6 · Jørlunde · 3550 Slangerup · +45 4733 5641 · jvs@jvs-online.dk