JVS online

« Forrige produkt | Næste produkt »

Produkt:
Valpolicella Ripasso 2006, Le Guaite
Pris:
Kr 225,00
  Klik for at se en større udgave
Klik på et billede for at se en større udgave
Nok den bedste Ripasso jeg har smagt; dyr men hver en krone værd.
www.vinhulen.dk:________________________________________
Rubinrød. Næsen har stor sødme, hvorefter vi går i ren tobak efterfulgt af moden blomme, rosiner, lakridsrod og fantastisk nuanceret spektre i næsen. De brune rosiner fremstår som det blivende i den traditionelle næse. Smagen er sødmefuld med store, brune rosiner, tobak, blomme og stor fedme og ren i frugtsyren, som giver modvægt til sødmen og frugten. Traditionel produktionsmetode smages tydeligt. Bragende flot struktur og flot balanceret vin med lang, vedholdende smag. Tobakken forbliver helt ud i spids. Vi nærmer os de maksimale 3 glas her. Kun et mulehår fra. Drik 2012-2016.
________________________________________
Anmeldt 22-01-2012

Le Guaite er en meget lille eksklusive producent:
Deres vingård er beliggende i Illasi-området i den østligste del af Valpolicella distriktet. Vingårdens navn ”Le Guaite” er lokal dialekt for ordet udsigt, og det refererer til en af deres vinmarker, som er så højt beliggende, at der er udsigt over Po-sletten og til Dolomitterne.
Vingården består af ca. 20 hektarer jord, hvoraf ca. halvdelen er beplantet med vinstokke og resten med oliventræer. Af de 10 hektarer med vinstokke benytter de ca. 3 hektarer til egenproduktion, mens resten af vindruerne bliver solgt til andre producenter. Begrænsningen for deres vinproduktion, som er på 10.000 flasker, er ganske enkelt, at de næsten ingen plads har til vinfremstilling.

Læg varen i kurv
Antal:

JVS · Bøgevej 6 · Jørlunde · 3550 Slangerup · +45 4733 5641 · jvs@jvs-online.dk